14 februari 2019

8 principer för kommunikationseffekt

Hur ska du veta om det funkar om du inte mäter?

Har hittar du Sveriges kommunikatörers rapport för hur man bör tänka kring, och arbeta med, kommunikationseffekt. Principerna är resultatet av ett unikt samarbete mellan branschens skarpaste hjärnor hos både byråer och uppdragsgivare och bygger på både erfarenhet som forskning.

I dag presenterades rapporten på Humanistiska teatern av oss tillsammans våra branschkollegor i stan. Vad då, hur kunde du missa det? Well, it’s your lucky day: Här finns både film och rapport att ladda ner, helt gratis.

Janne slutar

Snart tänker vi alla byta jobb

Vår kollega Janne har sagt upp sig. Den 14 juni ska han och några fler av oss här på Zellout nämligen ut och arbeta hos våra olika kunder. Konstigt tänker ni kanske, men en stor del av vår affär bygger på att vi har kunskap om dem och deras verksamhet. Under parollen I kundens huvud går vi därför tillsammans med flertalet andra rådgivande företag i Uppsala ut för att samla på oss insikter om våra uppdragsgivare. Och om deras kunder så klart. Förutom att det genererar affärsnytta både för oss och våra kunder, skänker varje praktikplats dessutom en summa pengar till Uppsala Stadsmissions matkasseprojekt. En riktig win-win-win, helt enkelt. Och ja… som tur är så är Janne tillbaka hos oss snart igen.

puff1

Wow! vi hade det lite på känn. Spännande och roliga utmaningar tillsammans med kompetenta och modiga uppdragsgivare, då blir det oftast riktigt bra. Vi är glada, stolta och 28 februari vet vi! Hoppas att vi ses: miudagen.se

ÅretsByrå2018

Wow, vi fick just årets julklapp!

Vi är nominerade i Årets byrå för tredje året i följd. Utmärkelsen är i våra ögon den kanske finaste som går att vinna i vår bransch eftersom juryn är kunderna. Vinnarna utses 21 februari. Håll tummarna!

AretsByra2017_tredje_Regi_2

Fortfarande topp fyra

Okej vi måste erkänna att vi ett tag var lite småsura över att inte vinna årets byrå det här året också. Men nu när vi landat känns det faktiskt ganska bra. Vi blev ju nominerade och i och med det en av Sveriges nio bästa reklambyråer i vår kategori. Fyra för att vara exakt. Det är vi ändå väldigt stolta över. Att våra kunders röster tog oss ända dit lever vi på tills det är dags att utse en vinnare igen, och antagligen längre än så. Tack!

AretsByra2016_Nominerad_Regi

Vi inser så klart att det är svårt att försvara en titel. Men vi lovar att göra vårt bästa. Priset delas ut av undersökningsföretaget Regi och bygger på den största studien i kommunikationsbranschen. Håll tummarna, 21 februari vet vi.

20

20 år i kreativitetens tjänst

Yay, 20 år i kreativitetens tjänst. Men vi har bara börjat.

29 april 2016

Årets sociala media-kampanj och Årets byrå!

I går delade Marknadsföreningen i Uppsala ut sina Guld-M för årets bästa marknadsföringsinsatser. Vi fick ta två av dem med oss hem – Årets bästa Sociala media-kampanj och Årets bästa byrå. Utmärkelserna delar vi med våra uppdragsgivare Länsförsäkringar Uppsala och Möller Bil. Stolta så vi rodnar. Tack!

AretsByra2015_ZO.se

Zellout är
Årets byrå 2015!

Vi är otroligt stolta. Och glada. I en tävling där byråer från hela landet ställs mot varandra, där nöjdast kunder avgör, där vann vi! Dessutom i den tuffaste klassen. Det är många vi vill tacka, men framför allt våra kunder. För att ni är med oss, för att ni tror oss när vi säger att vi vill det bästa för just ditt företag, för att ni är så fantastiska att jobba tillsammans med. För att ni utmanar, käftar emot och litar på. Utan vårt samarbete skulle det här priset inte vara möjligt.

AretsByra2015

Hurra, vi har blivit nominerade i tävlingen Årets byrå! Kanske den finaste utmärkelsen som går att tävla om i vår bransch, för det är nämligen kunderna som är jury. Tävlingen är Sveriges största och anordnas av research- och analysföretaget Regi. Vinnarna utses 11 februari. Håll tummarna!

Julkort_ZO.se

God jul - våra byrånizzar står till din tjänst

14-18 december ger vi dig fri tillgång till Zellouts byrånizzar. De hjälper till med allt det där du bara måste hinna innan julgröten står på bordet. De slår in klappar, ringer svärmor, griljerar skinkan och fixar julklädsel till både dig och granen. Rimmar gör de också! Eller något helt annat.

Beställ på 0705-978208, nizze@zellout.se, #nizze eller på vår Facebook-sida. Byrånizzarna jobbar mellan kl 09 och 14 (även nizzar har julbestyr). Tjänsten är gratis men vi hoppas att du vill skänka en slant till Röda Korset, UNHCR eller Uppsala Stadsmission.

8 maj 2015

Idag går vi omkring som på moln och fem guld M

Vilken helt galen egoboost. Vi vann alltså 5 (fem?!!) Guld M under gårdagens Mediedag på UKK. Guld M:et är Marknadsföreningens årliga utmärkelse för att premiera, synliggöra och lyfta fram god kommunikation och marknadsföring i Uppsala.Årets design med Nova Park. Årets webb och årets sociala medier med UL. Årets film med Gränslös Fotboll/Sirius Fotboll. Och årets byrå – Zellout (nominerad med UL). Tack, grattis och hurra! Vilka fantastiska uppdragsgivare vi har!

3 mars 2015

Zellout och Uppsala kommun nominerade till Gyllene hjulet

Uppsalainitiativet ”Fredsåret 2014” är nominerat till årets Samhällsengagemang i sponsrings- och eventtävlingen Gyllene Hjulet. Projektet är ett samarbete mellan Uppsala kommun, Destination Uppsala och oss, där vi stått för det övergripande konceptet Vara i fred. Vi kan konstatera att konkurrensen är stenhård, men håller tummarna för vinst!

Galan hålls den 26 mars, se alla nominerade bidrag på Dagens Media.

8 februari 2015

Idag har vi kikat in framtidens Facebook med Sam Rihani

Vad som gäller för framtidens Facebook och andra sociala plattformar var ämnet för dagen. Vi har nämligen haft digital bootcamp tillsammans med Sam Rihani, sverigechef för Facebook och nyss hemkommen från deras årliga kickoff i USA. Det blev en hel del intressanta diskussioner om mobilfokus, affärsnytta, katter och Lego. Och om drönare stora som passagerarflygplan. Framtiden är spännande!

2 december 2014

Wow, vi är en dubbelgasell!

I dag är det Di:s Gasellgalan och även detta år har vi blivit utnämnda till sån där Gasell. Ett spensligt djur från Afrika, men också namnet på ett friskt företag som växer – snabbt, sunt och stabilt. Och att det faktiskt bara är 0,2 promille av Sveriges företag som klarar av att göra samma bedrift två år i rad gör ju att man nästan rodnar. Heja oss!