Är du vår nya UX-designer?

Du som väljer bort företag för att upplevelsen på hemsidan inte är tillräckligt bra. Du som tänker att du hade kunnat göra det bättre själv. Du som kan det här med digitala upplevelser och har arbetat med UX i några år. Som alltid tänker på användarvänlighet och funktion. Du som är bekväm tillsammans med kunder, hålla i workshops och vågar vara sådär lagom jobbig och ifrågasättande.

Du som kan förklara varför du gjorde som du gjorde på ett sätt som människor förstår. Som tycker att du är bra på det du gör och kan alla relevanta program och verktyg. Du som antagligen trivs bra med att arbeta solo, men också i team tillsammans med art directors, copywriters och designers. Ibland med hög press.

Du som vill bli en del av oss här på Zellout. Som uppskattar schyssta kollegor, och är en schysst typ själv. Som vill jobba med härliga kunder och ha kul när du gör det. Du som vill sitta på vårt Uppsalakontor i vackra Villa Isola men inte har något emot att åka till Luntmakargatan i Stockholm när det behövs.

Är det du?

Då ska du mejla jobba@zellout.se så tar vi det därifrån. Hör av dig senast den 21 februari, vi kommer att hålla intervjuer löpande.