Är du vår nya AD?

Vi är väldigt stolta över vår framtida AD. Hen är en fantastisk person, lika orädd och envis som snäll och prestigelös. Trygg och säker i möten med våra kunder men en kreativ galenpanna när vi umgås på tu man hand. Nu undrar vi så klart om det är du.

Även om vi inte träffats (eller har vi det?) är det som att vi känner dig redan. Vi delar en stark kärlek till kommunikation. Vi vet båda att bra och effektiv reklam görs på mottagarens villkor, att insikter är livsviktigt för att vi ska nå fram med ett budskap. Vi delar övertygelsen om att vi gör mest nytta när vi ger kunderna det de ibland inte visste att de behövde. Du tar gärna ett strategiskt ansvar, är nära affären och jobbar proaktivt för att säkra att kommunikationen är relevant, intressant och engagerande.

Det här är inga nyheter för dig. Du har nämligen några års branscherfarenhet som AD på någon byrå och har förmågan att tänka brett och kanaloberoende, att skapa helhet av lösryckta trådar. Du är strategisk och konceptstark som få. Från ax till limpa? Japp det fixar du.

Du blir en viktig del i ett sammansvetsat gäng där alla hugger i där det behövs. Visst, det händer att vi tycker olika men genom att lyssna på varandra och vara generösa med feedback är det en väg till framgång. Precis som vi köper du in på klyschan att en arbetsplats ska ha högt till tak, att allas unika kompetenser är vår styrka. Och du praktiserar det.

Är det här du? Kul! Skicka din ansökan och din CV till vår vd ulrika@zellout.se senast 15 augusti. För som du säkert förstår är vi väldigt spända på att få träffa dig.