MLT transporterar med omtanke 

Att flytta saker från a till b kan låta enkelt. Men om man samtidigt tänker stort, smått, ömtåligt eller supertungt, i expressfart eller exakt kl 15 på tisdag, hundratals mil eller bara till andra sidan av staden – då blir det genast lite krångligare.

MLT har en anrik historia som sträcker sig mer än 70 år tillbaka i tiden. Deras specialitet är att lösa kundens behov av transport och logistik, oavsett hur det ser ut. Företaget samägs av hundratalet åkerier som utgår från Uppsala, Sala och Gävle. Verksamheten sträcker sig till – ja, dit kunderna behöver den.

För att förtydliga kärnan i vad MLT faktiskt erbjuder har vi tillsammans jobbat igenom deras varumärke och vilka associationer de ska driva för att vara framgångsrika och skilja sig mot branschkollegorna. Därefter har vi jobbat fram en ny design och ett koncept som stöder de nya insikterna. Hur det blev kan du se några smakprov på här nedan.

Vad blev resultatet då – snyggt? Absolut, men strategisk design och kommunikation är så mycket mer. Det handlar om relationen, mellan ditt företag och människorna omkring, såväl medarbetare som kunder. Och att bygga det starkare är ett långsiktigt arbete.

Vill du höra mer om just det här uppdraget, eller om hur vi tänker är det bara att höra av dig: hej@zellout.se