Konsten att tänka det du aldrig tänkt.

En smart modell kan få inte bara få oss att tänka nytt och se saker ur andra perspektiv. Den kan vara gnistan till verklig föränding och starten på en resa i någon helt ny riktning. Egentligen kan det handla om vad som helst – idéer som ska bli verklighet, organisationer som vill utvecklas eller kanske något på ett högst personligt plan.

Bästa Modellen2 är en bok som vi känner väldigt mycket för av flera skäl. För det första är den fantastisk nyttig läsning för alla som vill tänka nya tankar. Den innehåller alla de där modellerna som du kanske hört någon klok typ föreläsa om och sagt till dig själv – det där ska jag komma ihåg. För att i nästa sekund glömma bort dem totalt. Nu finns de alltså samlade i en finfin bok.

För det andra är vi väldigt stolta över att ha fått arbeta tillsammans med fantastiska författaren Charlotta Rydholm och bidragit med såväl redaktörskap och innehåll som illustrationer och form. Boken innehåller totalt 27 modeller och är en perfekt handbok för dig som leder en frivillig eller oväntad förändring.

Ja, och det är svårt att påstå att det inte ligger i tiden.

Köp den innan den tar slut. Du hittar den här: adlibris.se, bokus.se och bastamodellen.se

 

Mockups Design