Möt Sanna Dafnäs!

Sanna Dafnäs_Webb

Vi har länge haft ögonen på Sanna Dafnäs. Och hon på oss. Sanna satt under flera år i Zellouts styrelse men har nu tagit klivet och blivit en Zelloutare på riktigt. Sanna har gått från egen byrå till en tjänst som projektledare på Zellouts kontor i Stockholm.

Var det ett stort kliv att ta?

– Både ja och nej. Men egentligen inte. Jag har följt Zellout under många år och har alltid gillat byrån och alla härliga människor här så det kändes som en fantastisk möjlighet när kontoret i Stockholm öppnade. Då fick jag det bästa av två världar, både jobba i Stockholm där jag bor och vara en del av Uppsala som jag kommer från.

Men var trivs du bäst, i Stockholm eller Uppsala?

– Oh det var en svår fråga! Uppsala är fortfarande hemma för mig och kommer nog alltid att vara det. Men jag gillar Stockholm också och allt vad storstaden har att erbjuda.

Tillhör du dem som rasade mot julkalendern i SVT över avslöjandet om det faktiskt finns människor som klär ut sig till tomtar?

– Ja absolut! Jag tror definitivt att det finns en riktig tomte som ska få ha sitt jobb ifred, livet blir så mycket roligare då både för mig och min son.

Nämn tre saker du vill göra på din fritid.

– Att lära mig åka längdskidor bättre så det blir en njutning istället för en kamp.
– Fixa iordning vårt nya härliga hus i Järvsö.
– Arrangera träningsresa med min man

Till sist, vilket blir ditt nyårslöfte inför 2020? Vi lovar att inte berätta det för någon.

– Fortsätta drömma och förverkliga mina drömmar.