Nu öppnar vi i Stockholm. Välkommen till Kungsgatan 29!

Wow! ibland känns det som allt händer på samma gång. I dag får vi nämligen äntligen berätta om vår spännande satsning i Stockholm.

Vi har alltså ett helt nytt kontor i huvudstaden, en plats dit du så klart är välkommen på en fika när du har vägarna förbi. Du hittar oss på Kungsgatan 29, mitt i smeten och nära till det mesta.

Vi har en helt ny medarbetare på plats – Richard Ollén. Richard är projektledare och har över 20 år av spännande branscherfarenhet i bagaget att dela med sig av. Tidigare har han jobbat på produktionsbyrån Okidok och Embrink Design och är ordförande i ledningsgruppen för Nackademins designerutbildningar.

Samtidigt som vi slår upp portarna har vi dessutom knutit till oss ett antal nya uppdragsgivare, som till exempel Spendrups Bryggeri AB, Altia Sweden AB och Fazer Bageri AB. Tre spännande uppdrag som framför allt är tänkta att skötas i Stockholm, även om vi kommer att röra oss flitigt mellan städerna och flytta kompetenser när uppdragen kräver det.

Bakgrunden är att vi vill öka servicen för våra kunder som finns i huvudstaden, men så klart också att bli attraktivare när vi träffar nya potentiella uppdragsgivare. Eller som vi brukar säga – det är tre mil från Uppsala till Stockholm, den omvända sträckan är säkert tredubbel. Därför flyttar vi oss närmare.

I snart 20 år har vi haft vår bas och vårt hjärta i Uppsala. Och antagligen kommer det alltid att vara så. Vi ser det det lite som att vi tar det bästa från Uppsala och nu kan erbjuda det till företag i huvudstaden. Det känns fantastiskt roligt!

Vill du veta mer om vår Stockholmssatsning är du så klart välkommen att höra av dig.