Rekord i nomineringar i designpriset och publishingpriset!

Grattis Uppsala universitet, Uppsala Saluhall och UL – och grattis till oss! Tillsammans är vi nominerade till hela nio priser i Svenska Designpriset och Publishingpriset. Vi är stolta och glada över fina samarbeten som också har givit fantastiska resultat. Här under ser du de nominerade bidragen och i vilka kategorier de tävlar. Håll tummarna för oss så mycket du kan! Svenska Designpriset delas ut 17 oktober och Publishingpriset 5 november.

Ps. Hjälp oss jättegärna att vinna Designpriser genom att rösta här mellan 10 och 16 september.  Och som vanligt när det gäller Designpriset är det lite krångligt att rösta – när du har röstat får du ett mail där du behöver bekräfta din röst. Missa inte det! Tack!
Film för Uppsala universitet nominerad i Svenska Designpriset, Film och rörlig bild, och i Publishingpriset, Filmer som marknadsför verksamheter. Producerad i samarbete med Phosworks.

Utbildningskatalog för Uppsala Universitet Campus Gotland, nominerad i Svenska Designpriset, Information print, och i Publishingpriset, Utbildingskataloger.
Film för UL nominerad i Svenska Designpriset, Film och rörlig bild. Producerad i samarbete med Filmic Art.

Visuell identitet för Uppsala Saluhall, nominerad i Svenska Designpriset, Grafisk identitet.

Utbildningskatalog för Uppsala universitet, nominerad i Publishingpriset, Utbildningskataloger.
Film för UL, nominerad i Publishingpriset, Filmer som marknadsför tjänster.

Magasin för universiteten i Linköping, Uppsala och Örebro, nominerad i Publishingpriset, Infomagasin/one-shot-magasin