Säg hej till Alex, vårt nyförvärv!

Alex2

Under Karriärdagen i höstas sprang vi in i artonåriga Alex Mansourian som går sista året på gymnasiet. Och när vi pratade med honom visade det sig att han har ett stort intresse för marknadsföring och reklam, något som vi förstås ville ta vara på. Därför kommer han under våren att vara här på Zellout några timmar i veckan.

Tjenare Alex, berätta något om dig själv!

– Oj, den var svår. Men jag är en riktig gymkille, och gillar att hänga med vänner på fritiden.

Och snart tar du ju studenten. Vad tänker du göra efter?

– Förmodligen studera ekonomiprogrammet, om jag kommer in. Jag vill ha den utbildningen att stödja mig på eftersom jag vill satsa på entreprenörskap och företagande i framtiden.

Och så gillar du marknadsföring?

– Ja, jag gillar reklam och marknadsföring eftersom det handlar mycket om kundkontakt och om att få tillfredsställa kunders behov. Så när jag pratade med Tommy frågade han om jag ville hjälpa till på Zellout några timmar i veckan nu under våren. Det känns jättekul!

Okej, så avslutningsvis den viktigaste frågan. Vad ser du mest fram emot att lära dig här hos oss?

– Haha, allt. Jag vill lära mig hur hela branschen fungerar!

Tack Alex, och välkommen hit!