En app för din bostadsrättsförening.

Det sägs att allt som kan digitaliseras, också kommer att digitaliseras. Åtminstone förr eller senare Därför känns det ju oerhört mossigt att det fortfarande finns bostadshus där vi går ner i källaren och bokar tvättstugan. Kanske till och med genom att skriva en kråka på en papperskalender.

Det här är bara en av sakerna som Tmpl tänker ändra på. De har nämligen skapat en mobilapp som samlar allt som har med boendet att göra på ett och samma ställe. Och som sagt, den hanterar långt ifrån bara bokningen av tvättstugan.

Appen förenklar framför allt kontakten mellan boende – via appen kan man t ex informera, bjuda in, föreslå, och rösta. Den kan kompletteras med en mängd funktioner som till exempel beställning av tjänster som städ och hämtmat. Dessutom kan man säga hej då till bopärmen och alla papper som man ändå inte hade koll på.

En av målgrupperna är alltså alla bostadsrättsföreningar runt om i Sverige, men det har du säkert redan räknat ut. För att få dem att upptäcka det fiffiga med Tmpl gjorde vi en bred kampanj, som bland annat innehöll några filmer. Filmerna är producerade i samarbete med Ligistfilm. Vi tycker att de blev rätt kul, vad tycker du?

 
Städdagen
Bokningen
Fjärrvärmecentralen