Vi söker Art Director

Är du en sån som kommer på och känner igen bra idéer? För att sen få ner dom på valfri duk så att det blir begripligt för fler. En som kan skapa helhet av lösryckta trådar som är något men exakt va e de då? Vi vet att du tänker brett och kanallöst. Att du är AD och har varit det ett tag, kanske till och med testat en CD-roll. Men egentligen rimmar du allra bäst med epitetet idéstark kreatör i strategisk förpackning. 

Du kan ditt hantverk i både stort och smått. Du kan argumentera för din idé för att du vet precis varför den är så rätt och den andra inte håller måttet den här gången. Med kunder liksom kollegor. Du kan prata om vikten av ett starkt varumärke och värdet i väl grundad kommunikation. Och så klart – du älskar att försöka förstå alla komplexa, smarta, knepiga, veliga, stressade, oroliga, kära, nyseparerade människor våra kunder vill nå in till.

Men vi kräver inte bara saker, vi har något fint att ge – ett kontor i en villa från 1800-talet i Luthagen och en mysig vindsvåning på Luntmakargatan till exempel. En flexibel arbetsvecka där vi gärna ser att du utgår ifrån villan men så klart även får slå ner rumpan i huvudstaden till exempel. Ett jävligt kul och kompetent gäng till exempel. Stor bredd bland kunder och uppdrag till exempel. Osv osv. Nä, vi kanske inte är särskilt objektiva, men vi tycker att det här är bästa byrån man kan jobba på. Deadline är asap så vänta inte. Blir vi kära så blir vi.

Ansök med vettig info om dig själv till jobba@zellout.se

Har du frågor kontakta vår vd, Gustav Kullander Dammbro, 073-525 27 23.