Vi söker en PL, som inte vill till Brunei.

Lykke

Det här är Lykke, en av kommunikationsbranschens bästa projektledare. Hon har flera namnkunniga byråer på sin meritlista och de senaste åren har hon alltså varit hos oss. Dessvärre verkar hon förlorat omdömet en smula och tänker ta med sig familj, pick och pack och flytta – till Brunei.

Ärligt talat vet vi inte jättemycket om Brunei. Men Lykke är en klok kvinna, så vi gissar att det är riktigt bra. Och det är klart, även om det är bra att vara projektledare på Zellout, så är det ingen picknick. Att vara den drivande länken mellan kunder, strateger och kreatörer. Att ansvara för tidplan och budget. Sånt tufft. Det slipper hon nu.

Lykke slipper också att tänka på varumärken, på kommunikation och hur det kan utveckla våra kunders affär. Hon kan ta av sig sitt svarta bälte i administration och offertskrivande. För att inte tala om att hålla kolla på alla nya medier som ständigt poppar upp. Finns det ens olika medier i Brunei? Det här kan Lykke strunta i om hon vill.

Fast, vi tror faktiskt att Lykke kommer att sakna Zellout. Det är en hel del sköna människor som jobbar här. Vi har härliga kunder. Vi gillar att arbeta tillsammans och har ofta kul när vi gör det. Och även om vårt tak inte pryds av kupoler av guld, så ligger uppsalakontoret faktiskt i den vackraste villan på Luthagen.

Du kan så klart inte vara Lykke. Men är du en duktig projektledare med ungefär samma kvalifikationer, så hoppas vi att du skickar oss din ansökan (ja, såvida du inte funderar på en sydostasienflytt). Skicka din CV samt ansökan till ulrika@zellout.se, senast 28 september.