Zellout söker en ny projektledare till Uppsala

Vi ska vara ärliga. Att vara projektledare på Zellout är ingen picknick. Någonstans mellan kunden, våra strateger och kreatörer är du länken som driver på projektet och har det övergripande ansvaret för att det håller såväl tidsplan som budget.

Du har svart bälte i allt som omger själva projektet – offerter, tidsplaner, utvärderingar med mera. Samtidigt har du förståelse för att en skapande process alltid innehåller ett hälsosamt mått av kaos. Och vill kunden diskutera hur deras affär kan utvecklas med hjälp av varumärken och kommunikation, har du alltid ett gott råd att ge.
Om ditt projekt handlar om traditionella medier eller kanaler som uppfanns i går, spelar dig mindre roll. Du har arbetat dig varm i kläderna på någon annan byrå och känner dig trygg i vilket som. Du är också van att driva flera olika projekt samtidigt. Sa vi något om stresstålig?

Här på Zellout blir du en del av ett omtänksamt team på 25 personer som alla är specialister på vad de gör. Vi tycker om att arbeta tillsammans och har ofta kul på jobbet. Även om vi jobbar i olika städer ses vi ofta. Din arbetsplats blir Uppsala men räkna med att du kommer behöva åka till Stockholm då och då för att träffa kunder både hos dem och på vårt kontor.

Låter det intressant? Skicka din CV samt ansökan till tommy@zellout.se, senast 17 februari.