Vi söker ny projektledare

Zellout är en strategisk reklambyrå med kontor i Uppsala och i Stockholm. Bland våra uppdragsgivare finns bland annat Uppsala universitet, Altia Sweden, Accigo, Fazer Bageri, Läkemedelsverket och Mur & Putsföretagen. I Marknadsföreningen i Uppsalas tävling Guld M:et tog vi i år hem tre priser, bland annat som Årets byrå. Nu förstärker vi med ytterligare en projektledare.

Projektledare till Zellout, Stockholm

Vi ska vara ärliga. Att vara projektledare på Zellout är ingen picknick. Någonstans mitt mellan kunden, våra strateger och kreatörer är du länken som driver på projektet och har det övergripande ansvaret för att det håller både tidsplan och budget. 

Du har svart bälte i allt som omger själva projektet – offerter, tidsplaner, utvärderingar med mera. Samtidigt har du förståelse för att en skapande process alltid innehåller ett hälsosamt mått av kaos. Och om kunden vill diskutera hur deras affär kan utvecklas med hjälp av kreativ kommunikation, har du alltid ett gott råd att ge. 

Om ditt projekt handlar om traditionella medier eller någon kanal som uppfanns nyss, spelar dig mindre roll. Du har antagligen arbetat dig lite varm i kläderna på en annan byrå eller någon marknadsavdelning. Du är utåtriktad och trivs i sociala sammanhang. Du är van att mersälja och kan driva flera projekt samtidigt. Har du någon erfarenhet av medierådgivning är det ett plus. Just ja, sa vi något stresstålig?

Här på Zellout blir du en del av ett härligt team av människor som alla är specialister på vad de gör. Vi tycker om att arbeta tillsammans och har ofta kul på jobbet, även fast det för stunden innebär mest digitalt. Så snart det blir okej igen är dock planen att ses betydligt mer. Vi tror nämligen att kreativitet skapas bäst i samma rum. 

Din arbetsplats blir i Stockholm, men räkna med att även spendera någon dag i veckan i Uppsala.

Låter det intressant? Skicka din CV samt ansökan till jobba@zellout.se så tar vi det därifrån. Och du, vi kommer att hålla löpande intervjuer så vänta inte för länge.

Har du några frågor om tjänsten, kontakta vår vd, Gustav Kullander Dammbro gustav@zellout.se eller 073-525 27 23.